VIKTOR AXELSEN ER 'TVUNGET' TIL AT BLIVE VæK: "DET æRGRER MIG"

Selvom flere allerede har været i aktion ved OL, herunder de danske håndboldkvinder, så er åbningsceremonien endnu ikke afviklet.

Det er ikke alle danske atleter, der kommer til at være til stede, når den olympiske flamme bliver tændt. Det er der flere årsager til, men det handler hovedsageligt om, at de skal forberede sig til dagen efter.

OL i Paris bliver officielt åbnet fredag med en særlig åbningsceremoni, der blandt andet kommer til at byde på en indsejling med flere tusinde atleter på Seinen.

Læs også

Viktor Axelsen med trist besked

Selvom det sandsynligvis kommer til at være en oplevelse for livet, er det ikke alle atleter, der kan se frem til at være med.

Det skyldes, at åbningen er for fysisk krævende og udmattende.

Blandt andet er det kun fanebærer Niklas Landin og tre reserver fra det danske håndboldlandshold, der dukker op. Årsagen til dette er, at de skal spille deres første kamp mod Frankrig allerede lørdag.

Viktor Axelsen har også besluttet, at han ikke kommer til at sejle med. Han skal ligeledes i aktion lørdag, hvorfor han hellere vil fokusere på at blive klar til sin kamp.

"Jeg kommer ikke til at deltage i åbningsceremonien af den årsag, at jeg skal spille dagen efter. Det ærgrer mig, for man vil gerne kunne gøre det hele," siger han ifølge B.T. og fortsætter:

"Men jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at være helt klar til at spille fremfor at være med i åbningen. Vi er som atleter vant til at lave kompromisser, og det her er et lille et."

Søren Simonsen, der er OL-chef, er ved at danne sig et overblik over de deltagende atleter.

Det forventes, at der vil være i alt 55-60 atleter på den indledende sejltur, som begynder fredag aften kl. 19.30.

Efter sejlturen på Seinen vil ceremonien blive afsluttet med en finale nær Eiffeltårnet. Det er naturligvis også her, at den olympiske flamme bliver tændt.

Læs også

Efter trist meddelelse: Jonas Vingegaard afviser ikke, at det kan ske

2024-07-26T07:46:27Z dg43tfdfdgfd