VIKTOR AXELSEN MELDER UD: "JEG ER EGENTLIG BARE LETTET"

Viktor Axelsen skulle kun bruge to sæt på at vinde over Lee Zii Jia, der er nummer 10 i verden. På den måde sørgede han også for at give Danmark den bedst mulige start på tirsdagens gruppefinale mod Malaysia ved Thomas Cup.

Det er han naturligvis rigtig glad for, at han havde mulighed for at gøre. Hvad der har gjort ham endnu gladere for det er, at der faktisk var tvivl, om han i det hele taget kunne stille op til kampen.

Læs også

Viktor Axelsen efter dramatiske scener: "Kunne godt have undt ham det"

Viktor Axelsen giver ikke noget ved dørene

Efterfølgende forklarede han, at det først var om morgenen forud for kampen, at han var overbevist om, at han kunne spille. 

"Det var først her til morgen, jeg for alvor vidste, jeg havde kroppen til at spille i dag," sagde Axelsen til TV 2 Sport.

"Jeg er egentlig bare lettet. Jeg har ikke haft de helt store forventninger, må jeg sige, men jeg formår at vinde kampen, og det bliver selvfølgelig anspændt til sidst, men jeg får den lukket, og det er det vigtigste."

Axelsen spillede en flot kamp, selvom der blev lavet lidt fejl undervejs. Hans niveau var højt nok til, at han endte med at vinde i to sæt med cifrene 21-16, 24-22.

Han var den første dansker, der var i aktion tirsdag morgen. Derfor var det også ham, der lagde grunden til, hvad der endte med at blive en samlet sejr på 3-2 til Danmark.

Hvad der var med til at skabe tvivl om, at han ville være i stand til at stille op til kampen var, at han kun kunne træne en halv times tid dagen forinden.

Heldigvis nåede han at blive klar til at levere en flot præstation, der medførte, at han nu har vundet alle sine tre kampe i Thomas Cup-gruppespillet.

Læs også

Ekspert med klar besked om Holger Rune: Er ikke en top 10-spiller

Eksperter med dyster Holger Rune-melding

2024-05-01T08:49:56Z dg43tfdfdgfd