XAVI VIL HENTE STOR PREMIER LEAGUE-STJERNE TIL BARCELONA

Først meldte Xavi ud, at han ville stoppe som træner i FC Barcelona efter denne sæson. Siden er han kommet på andre tanker, og i sidste måned blev det offentliggjort, at han havde ombestemt sig. Derfor er han også træner for den catalanske klub i næste sæson.

Det har naturligvis fået betydning for, hvordan klubben kommer til at agere i det kommende transfervindue. Flere spanske medier skriver, at det er Xavis idéer og visioner, der primært kommer til at være gældende for aktiviteten.

Læs også

Premier League-klub jagter Jack Grealish: Kan blive en realitet til sommer

Sergio Ramos er angiveligt på nippet til at skifte til MLS

Dette har resulteret i et væld af rygter, men flere spanske medier skriver, at Xavi skulle have et særligt godt øje til en stor Premier League-stjerne. Den tidligere Barcelona-spiller siges at være ivrig efter at hente Luis Diaz til klubben.

Tidligere har der også været meldinger om, at Diaz er åben for at forlade Liverpool til sommer - og især til fordel for et skifte til Barcelona.

Mundo Deportivo skriver, at der derfor er interesse fra begge parter, men det økonomiske aspekt gør det vanskeligt at få en aftale i stand. Selvom handlen ikke bliver ligetil, er Diaz alligevel at finde øverst på Xavis ønskeliste forud for sommerens transfervindue.

Da Barcelona fortsat befinder sig i en vanskelig situation rent finansielt, er de nødt til at bruge penge med måde og omtanke. Sandsynligvis betyder det også, at de er nødt til at sige farvel til et eller flere store navne denne sommer.

Diaz har kontrakt med Anfield-klubben frem til 2027, hvorfor Liverpool befinder sig i en god position i forhold til at skulle forhandle en pris på plads. 

Den 27-årige colombianer blev hentet i FC Porto i januar 2022, hvilket kostede i omegnen af 500 millioner kroner, hvis alle bonusser medregnes. Skal Xavi have sit ønske opfyldt til sommer, skal de derfor ikke forvente en pris på under dette beløb.

Læs også

Stor byttehandel under opsejling: Andreas Christensen kan være på vej til Premier League

Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund er i krise: Nu reagerer Kasper Hjulmand

2024-05-15T17:55:56Z dg43tfdfdgfd