BIF-STJERNE SIGER NEJ TIL LANDSHOLDET: “DE HAR ANDRE SPILLERE”

Sean Klaiber, den dygtige back fra Brøndby IF, har flere gange sagt nej til at repræsentere Surinam på den internationale fodboldscene, trods gentagne udtagelser.

Dette har vakt undren hos fodboldfans og analytikere, da Klaiber tidligere har udtrykt stolthed over sine surinamske rødder.

For Klaiber, der tidligere har spillet for FC Utrecht og AFC Ajax, spiller både fysiske og personlige overvejelser en stor rolle i hans beslutning.

Det skriver Tipsbladet.

I 2021 oplevede han en alvorlig korsbåndsskade, som stadig påvirker ham, og det har fået ham til at tænke sig om en ekstra gang, når landsholdet kalder. De lange rejser kombineret med varme vejrforhold og kampe på kunstgræs er ikke ideelt i forhold til hans skadesrehabilitering.

Desuden har familien stor betydning for Klaiber.

Hans faste plads på Brøndbys hold og det daglige ansvar for familien i Danmark gør, at tiden og energien, der kræves for international fodbold, ikke synes at være den bedste investering for ham på nuværende tidspunkt. “Jeg har min familie her, som jeg tager mig af, og jeg spiller fast her. De har brug for mig her, og det har de også derhenne, men de har andre spillere,” forklarer han.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-20T07:07:07Z dg43tfdfdgfd