CHRISTIAN HORNER SMIDER BOMBE: I FORHANDLINGER MED LEWIS HAMILTON

Christian Horner har afsløret, at han har været i dialog med Lewis Hamilton. Den britiske stjerne endte dog med at skrive under på en ny kontrakt med Mercedes.

Hamilton har været en del af Mercedes i et årti, og har vundet seks af sine syv verdensmesterskaber hos holdet. Men Horner har nu afsløret, at det faktisk kunne være blevet bragt til ophør, da der var forhandlinger mellem Hamilton og Red Bull.

Læs også

Han skal overtage Lewis Hamiltons sæde: Nu taler han ud om det

Tidligere F1-verdensmester stikker til Max Verstappen: Det er du nødt til at acceptere

Tidligere F1-kører taler ud: Michael Schumacher troede, at jeg forsøgte at dræbe ham

Tidligere i år skrev den britiske kører under på en toårig kontrakt med Mercedes, der betyder, at de nu har papir på hinanden til udgangen af 2025-sæsonen. Det samme er desuden gældende for holdkammeraten George Russell.

Der var mange spekulationer om den 38-årige stjerne, og blandt andet var der forlydender om, at han var i forhandlinger med Ferrari og Red Bull.

Dengang blev det dog afvist af både Ferrari og Hamilton, at der skulle være hold i disse rygter. Til gengæld har Horner nu afsløret, at der rent faktisk var dialog mellem dem dengang. Desuden har der også tidligere været dialog mellem dem.

"Vi har haft flere samtaler i årenes løb om, at Lewis kunne komme med (hos Red Bull, red.)," sagde Horner til Daily Mail.

"De har henvendt sig et par gange. Senest var der tidligere på året en henvendelse om, hvorvidt der ville være interesse."

"Men jeg kan ikke se Max (Verstappen, red.) og Lewis køer sammen. Dynamikken ville ikke være rigtig. Vi er 100 procent tilfredse med det, vi har."

Det handler derfor i høj grad om, at Horner har svært ved at forestille sig, at Verstappen og Hamilton skal køre på samme hold. Det hænger naturligvis sammen med, at de i flere år har været indædte rivaler.

Læs også

Pierre-Emile Højbjerg køber villa i Danmark for enormt beløb

Barcelona-legende hævder, at Jude Bellingham ikke fortjente Golden Boy: Peger på to værdige vindere

Kylian Mbappé kædes sammen med Premier League-klub: Nu taler han selv ud

2023-11-23T18:18:51Z dg43tfdfdgfd