LEGENDE MED UTROLIG MELDING OM TADEJ POGACAR: "IKKE ENGANG HALVT Så GOD"

Det er ikke første gang, han gør det, og nu gør han det igen. I et interview med hollandske Indeleiderstrui er den tidligere cykelrytter Roger De Vlaeminck kommet med nogle opsigtsvækkende udtalelser om Tadej Pogacar.

Man kan ikke komme udenom, at den slovenske stjerne har bevist, at han er et af de største talenter i moderne cykelsport. Desuden har han også vist, at han er så tæt på at være en komplet cykelrytter, som man overhovedet kan være.

Læs også

Kasper Asgreen nærmer sig kontraktudløb: Dette hold viser interesse i danskeren

Nu er der nyt om Vingegaard-familiens store beslutning: Det gælder 1,75 millioner kroner

På trods af dette, så var det ikke kun rosende ord, som De Vlaeminck sendte i retning af Pogacar. Tværtimod brugte han faktisk en del tid på at tale hans talent ned. Det gjorde han blandt andet ved at sige, at han ikke kunne have målt sig med legenden Eddy Merckx.

"Pogacar er en toprytter og den bedste i verden. Med Mathieu van der Poel på en tæt 2.-plads. Mathieu kan desværre ikke være med i bjergene. Det ville have været et godt match. Men Pogacar er ikke engang halvt så god som Merckx. Hvis Merckx kørte i samme Giro som Pogacar, ville Pogacar være fem minutter efter i det samlede klassement," sagde han.

Ikke nok med det, så hævdede De Vlaeminck også, at han selv ville have været i stand til at køre lige op med sloveneren.

"Han kørte halvfems kilometer fra mål (I Strade Bianche, red.), og ingen kunne følge ham. Jeg garanterer, at hvis jeg havde været på hans hjul, ville han aldrig have sluppet fra mig i mine gode dage. Aldrig i mit liv! Ligesom Francesco Moser og Giuseppe Saronni heller ikke havde gjort det," lød det.

De Vlaeminck gjorde sig bestemt bemærket i løbet af sin karriere, hvor han blandt andet vandt alle fem monumenter. Derudover vandt han også hele 22 etaper i Giro d'Italia, inden han valgte at indstille sin karriere.

Læs også

Dansk cykelrytter om Tadej Pogačar: "Jeg har hørt nogle historier"

Læge med bekymrende melding om Jonas Vingegaard

2024-04-26T09:45:21Z dg43tfdfdgfd