MANCHESTER UNITED KAN HENTE RASMUS HøJLUND-PARTNER HELT KVIT OG FRIT

Manchester United har muligvis fundet den perfekte angriber til at hjælpe Rasmus Højlunds udvikling - og han kan hentes på en fri transfer.

Den unge danske angriber skiftede til United sidste sommer, hvor den engelske klub betalte 72 millioner pund for at hente ham i Atalanta. Han har haft en svær debutsæson, hvilket har ført til forslag om, at en erfaren angriber bør hentes for at lette byrden.

Læs også

Derfor må Mbappe ikke køre i den BMW, han har fået af Real Madrid

Fenerbahce vil hente United-stjerne - men han ønsker ikke at spille for José Mourinho

Højlunds præstationer i Champions League gav dog håb, og mål i Premier League fulgte snart efter. I januar ramte Højlund en god stime med otte mål i syv kampe i træk. Hertil scorede han yderligere tre mål i de sidste seks kampe af sæsonen.

Som resultat afsluttede den 21-årige dansker sæsonen med 16 mål på tværs alle turneringer, men United er stadig på jagt efter en angriber. En ny midtbanespiller og en central forsvarsspiller forventes også at blive hentet, og her skulle Jarrad Branthwaite og Joao Neves være de primære transfermål.

Med hensyn til en ny angriber er RB Leipzig-stjernen Benjamin Sesko angiveligt stadig et mål for United, selvom Arsenal og Chelsea også jagter ham. Begge klubber ser ud til at være længere fremme i kapløbet om at hente ham.

Han har desuden en frikøbsklausul på 55 millioner pund i hans kontrakt, der er overkommelig for de fleste klubber. Til gengæld ser der ud til at være en række billigere muligheder for United, skriver lokalmediet Manchester Evening News.

Den erfarne angriber Antoine Griezmann kan hentes for helt ned til 12,8 millioner pund på grund af en frikøbsklausul i hans kontrakt med Atletico Madrid. United kan dog ende med at betale endnu mindre for en tidligere Manchester City-spiller, der står uden klub.

Tidligere på ugen annoncerede Leicester City, at Kelechi Iheanacho var blandt dem, der forlader klubben ved kontraktudløb. Den nigerianske spiller har ikke præsteret på det seneste, men hans kvalitet var tydelig i hans tid på Etihad Stadium

Ifølge Manchester Evening NEWS kan han derfor vise sig at være et klogt valg for United, da de har mulighed for at hente ham helt gratis.

The Telegraph har også afsløret, at United er ivrige efter at hente en angriber med Premier League-erfaring i stedet for en, der har brug for tid til at tilpasse sig. Iheanacho har spillet 196 Premier League-kampe og scoret 42 mål, så derfor passer han til den type spiller, INEOS søger.

Læs også

Kasper Hjulmand slår fast: Stjerne kommer ikke til at starte

Efter fyring i Barcelona: Det vil Xavi nu

2024-06-10T12:59:21Z dg43tfdfdgfd